TERMENI SI CONDITII

 

Utilizarea site-ului

Pentru a fi informat despre toate conditiile de utilizare ale acestui site, va rugam sa parcurgeti cu atentie toate sectiunile urmatoare.

S.C. DEZMEMBRARI MERCEDES S.R.L. isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ai termenilor si conditiilor, precum si ale ofertei, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor. De asemenea, S.C. DEZMEMBRARI MERCEDES S.R.L. isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Implicit S.C. DEZMEMBRARI MERCEDES S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau disponibilitate stoc. Aceste erori nu obliga S.C. DEZMEMBRARI MERCEDES S.R.L. la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre S.C. DEZMEMBRARI MERCEDES S.R.L. pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a distribuitorilor sau disponibilitatea produselor de pe stocul acestora. Confirmarea comenzii ( disponibilitate stoc si pret) este finalizata doar dupa procesarea acesteia de catre reprezentantii vanzari. Continuarea utilizarii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate. Tot continutul site-ului https://piese-mercedes.ro/ este proprietatea S.C. DEZMEMBRARI MERCEDES S.R.L. si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul scris al S.C. DEZMEMBRARI MERCEDES S.R.L. a oricaror elemente regasite in site, atrage dupa sine consecintele prevazute de legislatia in vigoare. Pentru a ne sesiza orice incalcare privind legea pentru protectia drepturilor de autor, ne puteti contacta la mercedes@piese-mercedes.ro.  

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor prezentate pe site-ul https://piese-mercedes.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos.

 

In momentul plasarii unei comenzi in magazinul online https://piese-mercedes.ro/ cumparatorul isi exprima acordul cu metoda de comunicare electronica prin intermediul email-ului si / sau telefonic. Transmiterea comenzii pe site va fi urmata de receptia unui email automat care atesta doar plasarea comenzii. Comanda este finalizata doar dupa ce vanzatorul va confirma cumparatorului disponibilitatea stocului (telefonic sau prin e-mail).

Vanzatorul are posibilitatea de a anula comanda plasata de catre cumparator pe site-ul https://piese-mercedes.ro/, cu o notificare prealabila, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei dintre parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interse in urmatoarele cazuri:

-neacceptarea de catre banca emitenta a tranzactiei efectuata cu cardului utilizat de catre cumparator in cazul platilor online;

-datele furnizate de catre cumparator pe site sunt incomplete si/sau incorecte;

-situatiile in care cumparatorul a fost de rea credinta neridicand eventualele comenzi facute pe site-ul nostru anterior;

-erori de pret sau de orice alta natura (disponibilitate stoc) care pot sa intervina pe site-ul vanzatorului.

Facturarea comenzilor

Fiecare comanda confirmata specifica produsele, preturile, modalitatea si termenul de plata. Vanzatorul va emite cumparatorului o factura fiscala corespunzatoare pentru bunurile si serviciile livrate. Cumparatorul are obligatia de a furniza toate informatiile corecte necesare emiterii facturii fiscale in acord cu legislatia in vigoare.

Preturile si informatiile despre produse.

Preturile prezentate in cadrul magazinului online https://piese-mercedes.ro/ sunt preturi finale la care NU se adauga TVA. Preturile nu includ costurile de livrare.

Preturile tiparite pe factura fiscala emisa cumparatorului vor fi identice cu cele specificate in mesajul de acceptare a comenzii de catre vanzator.

Continutul site-ului (textele, denumirile si descrierile produselor, caracteristicile tehnice, imaginile, simbolurile) este alcatuit in colaborare cu reprezentantii producatorilor/furnizorilor produselor listate si pot fi incomplete din motive legate de spatiu si/sau structura informatiei. Din acest motiv, vanzatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe site.

Imaginile produselor sunt prezentate in cadrul magazinului online https://piese-mercedes.ro/ cu titlu de exemplu si pot fi diferite fata de produsele livrate (prin culoare, accesorii, aspect, etc.).

S.C. DEZMEMBRARI MERCEDES S.R.L nu garanteaza si nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea informatiilor si serviciilor de pe acest site.

Preturile, ofertele, situatia stocului, specificatiile si imaginile pot fi schimbate fara o notificare prealabila.

Shopping Cart